Cu votul la vedere, in plina strada

Cine ma cunoaste, stie cat de fan al PD-L, si al lui Basescu personal, sunt. Totusi scriu acum sa parasc oamenii din campania lui Base care au facut un lucru nashpa si ar cam trebui sa le fie rusine pentru asta.

S-au implicat, cum era si normal, in sustinerea referendumului pentru reducerea numarului de parlamentari. Au facut pentru asta si niste liste cu strangere de semnaturi. Pana aici, totul e ok. Numai ca pe lista, dupa rubrica „Suntei de acord cu reducerea numarului de parlamentari…?”, prevazuta cu o coloana de DA si una de NU, mai erau inca doua coloane: „Veti vota Traian Basescu la alegerile prezidentiale?”: „DA” sau „NU”. Asta nu-i cusher, cum ar spune Vadim Tudor. Nu-i kosher deloc. Iar cine-a avut ideea ar trebui sa fie exclus din campania lui Base pentru ca gestul este unul nerusinat.

Ce facem, votam direct in strada, in corturile cu sigla PDL? Pasul urmator va fi sa umblam cu stampila „Votat” pe brat, ca alea din discotecile de pe vremuri, si cu inca una, aplicata de staful democrat-liberal, care sa certifice: „E pro Basescu, intr-adevar”…

2 gânduri despre „Cu votul la vedere, in plina strada

  1. Pingback: » Material paracios, dar si promotional

  2. Pingback: Top 10: Top hot politica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s