Crin Antonescu – Candidatul care Nu a facut Nimic…

generate4galrails-ll-copyM-am uitat putintel mai atent pe blogul lui Crin . Ala de campanie. Şi vad eu ca scrie acolo intr-un fel de postare-manifest (aia de se adreseaza oamenilor destepti) …

“Eu nu mint. Nu fur. Nu sunt incoerent. Nu ocolesc raspunsul la nici o intrebare. Nu jignesc pe cei care vorbesc cu mine. Nu tac. Nu accept orice. Nu renunt la principii.”

Si ceva mai jos in text, precizari mai detaliate:

N-am facut deal-uri cu coruptii. N-am vandut promisiunea guvernarii niciunui baron. N-am negociat nimic in schimbul candidaturii mele”…

OK. Suna tare frumos, desi un pic cam populist. Ma rog…Dar, in afara de faptul ca e “naiv, visator, neexperimentat” ( zice el, nu eu!) ceea ce la 50 de ani ar cam fi o problema…ce altceva a mai facut baiatul asta? Este de aproape 20 de ani parlamentar… A avut vreo initiativa legislativa care sa zguduie eterna noastra reforma? A fost si ministru vreo doi ani. A luat vreo masura care sa zguduie tineretul sau sportul? A luptat in tot acest timp sa-si impuna vreo idee? Are vreo IDEE?

Geoana macar se poate lauda ca i-a imbrancit pe dinozaurii Iliescu si Nastase jos de pe fotolii. E adevarat ca ulterior s-a speriat de ceea ce-a facut si i-a adunat de prin colturi, i-a scuturat nitel de praf, apoi i-a pus la loc. Si are si idei. Doar ale lui. De exemplu, aia cu cosmonautul sau aia cu gps-ul pe tractoare… Si Oprescu are idei originale– autostrada suspendata sau mai recent, amnistie bancara. De Basescu, nu mai vorbim. A rasturnat societatea romaneasca cu susu’n jos, de nu se mai stie exact in ce pozitie va fi repusa….Dar Crin? Ce face Crin in afara de faptul ca nu face?

Ma intreb si eu. In rest toate bune…Crin e un tip foarte simpatic, pare de treaba si are niste ochi albastri tare frumosi.

3 gânduri despre „Crin Antonescu – Candidatul care Nu a facut Nimic…

  1. Pingback: Top 10: Top hot politica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s