Politica prin ochelari de blogger – Olecuta de politica mov

Politeia spune ca liberalul Ghise l-a batut pe Vanghelie la “imbecilitate si nesimtire politica”. Pe scurt, Ghise s-ar fi zburlit suparat la cei care i-au criticat absentele de la locul de munca (adica plenul Parlamentului). Omul are treaba pe la televiziuni, ce e atat de greu de inteles?…Nu poate sa fie in acelasi timp, in doua locuri!

Adriana Dutulescu si-a bagat nasul in declaratia de avere a pesedistului Liviu Dragnea si a descoperit acolo un viloi personal cat juma de stadion, construit undeva intr-un satuc din Teleorman. Sckepsis-ul descoperirii nu e insa viloiul lui Dragnea, ci HG -ul lui Boc lll (via Udrea – pe atunci ministru si al Mediului) prin care guvernul se obliga sa se scormone prin pusculita de criza pentru un sistem de canalizare, apa, si statie de epurare taman in satucul cu pricina…

Ioan. T. Morar il intreaba pe Orban ce (naiba) a cautat Crin langa Geoana si cam ce servicii au prestat liberalii catre acesta. Asta, ca raspuns la intrebarea lui Orban (Sica, pentru prieteni), cum, ca -ce ar cauta violetul Aliodor pe langa Basescu?

Dan Badea sustine ca recenta vacanta a lui Sorin Rosca Stanescu in sud-estul Asiei nu a fost una de relaxare ci mai degraba una de lucru. “Lucrul” ar fi fost, din aproape in aproape (geografic vorbind) taman in Indonezia, sau mai exact la Jakarta, sau si mai exact acolo unde se afla acum Nicolae Popa.

Anca Bundaru se intreaba de ce si-ar dori Mitrea functia suprema in PSD. Chiar asa! De ce?

Inpolitics a aflat pe linie de surse pesediste ca Geoana ar vrea sa le dea o lovitura adversarilor doritori sa-i ia scaunul si ca pricoceste cu Hrebe o transformare ad-hoc a Consiliului National in Congres.

Adi Zabava isi prezinta concluziile de la dezbaterea ISP pe tema alegerilor primare in partide. Una dintre ele ar fi ca Paleologu, Cioroianu si Avramescu sunt mai simpatici in mediu academic decat la televizor.

Codex politic se mira de metamorfoza pe care unii politicieni romậni o suferă pe drumul de la Bucuresti la Bruxelles. Un exemplu ar fi Becali, al cărui speech de la PE pe tema politicii agrare comune a fost aplaudat la scena deschisa. Mai sa fie…

Cristian Preda face o pledoarie pentru votul anticipat, care ar duce – spune el- la imbunatatirea accesului la vot. Ideile lui Preda sunt– vot prin corespondenta, vot electronic, scrutin organizat inaintea scrutinului oficial pentru cei care nu pot sa voteze din varii motive in ziua respectiva, plus scaderea varstei de vot la 16 ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s