Culinarul la putere: mere pedeliste si oua pesediste – Politica prin ochelari de blogger


pdl-psdTashy il critica pe Preda pentru ca vrea sa confiste marul pentru pedelisti. Are dreptate. Dupa ce s-au vopsit cu totul in portocaliu, de nu mai poate omu’ sa manance o portocala fara sa fie fan Basescu, acum nici de mere sa nu mai aiba parte? Sagetile si trandafirii nu prea sunt comestibile si mai si inteapa.

Dan Andronic pledeaza pentru Nastase(cel cu multe oua…la Cornu)  ca fiind cel mai potrivit pentru postura de mare sef de turma pesedista. Totusi – zice Andronic- partida din PSD e departe de-a fi jucata.

Sutu -scurt si cuprinzator despre candidatii la sefia PSD – “Patru perdanti

Codrin Scutaru il vede pe Severin- farul luminos din Kiseleff. Tinand cont ca peste drum de PSD se afla si-o anume ambasada … posibil sa nu se insele. Oricum, textul e delicios. Mi-a placut cel mai mult argumentul pro Severin, cum, ca acesta ar avea “dosarul curat” Asa e! Il tine in tipla, sa nu se murdareasca de praf.

Patrasconiu se intreaba daca ar fi chiar atat de rau sa-i mutam pe parlamentari in sediu Bibliotecii Nationale. N-am inteles exact aluzia cu sediul pe malul unei ape, dar m-a dus cu gandul la corabia lui Basescu, din care, nu cu multa vreme in urma, cadeau peste bord aia 322…

Ioan T Morar a descoperit ca ziua raposatului Ceausescu coincide cu Ziua Australiei. Legatura dintre cele doua o face un “slogan-banc” de pe vremea lui Ceasca Fie pîinea cît de rea, tot mai bună-i în Australia!. Ceea ce-i insa mai interesant de remarcat este ca… Ceasca s-a dus, insa sloganul este de actualitate.

Adriana Dutulescu sustine ca Basescu va fi cazat la Chisinau exact in apartamentul in care innopteaza de regula si Vantu atunci cand ajunge prin capitala Moldovei. Cum o fi  SPA-ul de pe acolo?

Dragos Bucurenci se ocupa de controversele pe tema Rosia Montana. Nu intru in amanunte dar mi-a placut “argumentul” pro-exploatare al companiei canadiene – “Cianura inseamna viata.” Eu cred ca stupizenia romaneasca e contagioasa!

Analist politic aminteste de decoratia Ordinul Steaua României în grad de Colan pe care Isarescu a primit-o de la Basescu pentru “buna purtare”, el fiind, de altfel, primul roman in viata detinator de asa ceva. A mai fost decorata toata lumea buna de la BNR, plus Lucian Croitoru –care, chiar daca n-a ajuns el premier, acum e Mare Ofiter. Legea compensatiei functioneaza!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s