De la stanga la dreapta, in pasi de balet– Politica prin ochelari de blogger

balet-copyIon Iliescu – despre Stanga si despre cat de vraiste este ea (in general in Europa, in special in Romania). Fraza prin care Iliescu explica de ce la noi e vraiste Stanga este de-a dreptul senzationala. Ei bine, chestia se intampla din cauza de forte retrograde care –“apeleaza la o propaganda “ anticomunista “ grobiana, cu sechelele fostului partid comunist ! (aceste “sechele” pot fi intalnite in toate partidele nascute dupa 1989, mai ales cele ce apeleaza la demagogie populista!).” Delicios!

Sever Voinescu marturiseste ca si-a facut bagajele pentru intrunirea pedelistilor de la Brasov… in pasi de balet. El zice ca e doar o terapie de relaxare, dar ar putea fi si o repetitie benefica pentru Colegiu Director din Poiana.

athenian-legacy preia de pe blogul lui Nastase cateva reflectii pe tema evolutiei electorale a PSD. Ideea principala ar fi ca Geoana e de vina pentru procentele pesediste dezastruoase si ca ar trebui inlocuit cu …Nastase.

Platon avanseaza scenariul ca neasteptata candidatura la sefia PSD a lui Andrei Alexandru (consilierul lui Vacaroiu) ar trebui interpretata in urmatoarea cheie: hai sa demonstram tuturor cat de insipizi, inodori si incolori sunt “specialistii necunoscuti” din PSD. Eu cred ca Platon ii supraestimeaza pe movulii din Kiseleff. O lucratura magica, ceva cu mama Omida ar fi mai de nivelul lor, decat mesaje din astea subtile.

Cornel Ivanciuc cometeaza analiza lui Dragos Paul Aligica PDL: vesti proaste pentru sustinători”, axata pe ideea ca PDL ar cam vrea sa renunte la aripa liberala din partid si sa vireze discret spre crestin-democratie. Concluzia lui Ivanciuc ar fi ca dreapta nu prea impaca practica cu ideologia si ca politicienii mai au mult de crescut pana sa inteleaga asta.

Adi Zbava se intreaba unde ne sunt oratorii. Il identifica doar pe Basescu pentru aceasta postura si-i neaga lui Crin aceasta calitate. Ma rog, chestie de gust si interpretare. Intrebarea (mea) e alta si anume, chiar avem nevoie de un supliment de oratori sclipitori sau doar de niscai oameni de actiune?…

Cristian Patrasconiu reda o mostra din Plesu : “analistii nostri sunt la baza caftangii calificati”. Urmeaza si argumentele…Cunoscute: lipsa de cultura, cariera pe relatii, etc.etc..  II reusesc lui Plesu definitiile!

Codex Politicus ii propune mogului doritor de mega-aliante sa nu se mai incurce in parteneriate din astea alambicate, si mai degraba, sa se inscrie direct in PDL. Supravietuirea (politica) ar fi garantata.

Florin Ghetu sustine ca ideea aliantei social-liberale are, de fapt, patent Patriciu.

Iosif Bubble da o alta interpretare scandalului ANI/Geoana. Cica ar fi pus la cale chiar de Geoana, pentru victimizare. Nimic imposibil. Nici macar paranormal.

Coronita pentru presa – vine de la Basescu

Gabhryel il critica pe Basescu pentru ca a decorat facultatea de Jurnalism (FJSC) taman acum cand presa e sub podea cu deontologia. Si fiindca seful statului avea la el prea multe decoratii, i-a dat una si decanului facultatii, pe numele lui Mihai Coman. Decan care, a fost pe vremuri, adica- inainte de a fi decan, sefulet de gazetari pe la Scanteia Tineretului. Si care ar avea de dat ceva lamuriri si pe la CNSAS.

Publicitate

Un gând despre „De la stanga la dreapta, in pasi de balet– Politica prin ochelari de blogger

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s