Atunci cand te paleste "destinul de om politic" – Politica prin ochelari de blogger

mircea_geoana_presedinte1Cristian Patrasconiu –  Il citeaza pe Geoana cu o noua zicere de aia de a lui… inteleapta. “Voi fi un lider politic în PSD şi în viaţa politică românească în următorii ani pentru că ăsta este destinul meu.” – cuvanta Geoana. Mai sa fie…I-o fi dat Hrebenciuc in bobi si o fi picat de bine pentru la Congres!

Mihai Gotiu se ocupa de incaierarea de la CN al PSD unde Geoana a venit cu “karma mesianica” la el, Nastase a pozat la brat cu Iliescu si Vanghelie, iar Mitrea a venit cu artag pe Diaconescu. Mai tare in parcare a fost insa tot Basescu, care de la distanta, din CSAT, le-a dat flit la pesedei cu scutul anti-racheta.

Cristian Sutu da cu “scrisoarea deschisa” in politicieni. Si ii intreaba pe acestia… ce (naiba) mai cauta prin politica?.. Ca tot si-au facut demult plinul si acum ar trebui sa se duca pe alte coclauri, sa-si cheltuie banul. Caci daca nu acuma, atunci, cand? Doar li s-a albit si parul….Dar, daca tot se incapataneaza sa stea pe capul nostru, pe la televizor, si sa se preocupe de binele poporului, Cristi le recomanda sa saru cu banul sa-l ajute pe Daniel Raduta .

La Iulian Urban – O mostra de Romanica – Fantasy land… “Din noiembrie 2009, profilaxia TBC a nou-născuţilor se face la Maternitatea Braşov cu vaccin expirat. Medicii spun că reacţii adverse nu vor fi, dar nimeni nu poate garanta că bebeluşii vor fi imuni la tuberculoză”. Şi cica prelungirea e legala si e data de Agenţia Naţională a Medicamentului la solicitarea producătorului„.

Victor Roncea – despre durerile de mai de jos de sale ale poetului de la CNSAS si despre cat de incompatibil a fost din start Dinescu cu aceasta institutie.

Florin Cojocariu spune ca discutile din PDL pe teme de principii, doctrina, criterii de promovare, programul de guvernare etc etc… trebuie sa fie cu strigaturi publice. Altfel, secretomania, cam are asa un iz mafiot.

Codex politicus – despre reforma lui Ponta, aia in 22 de puncte. Concluzia lui Codex ar fi ca avem de-a face cu…22 jocuri si joculete de imagine. Ca si alta data.

Politeia filosofeaza pe tema relatiei electorat-politicieni. Problema noastra ar fi aceea– spune Politeia- ca nu-i obligam pe politicieni sa devina responsabili. Usor de spus, mai greu cu practica.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s