In genunchi ma intorc la tine….Politica prin ochelari de blogger

constantinescuCristian Patrasconiu il intreaba pe exul Emil Constantinescu ce-i cu recomandarea asta de-a sta in genunchi in fata Moscovei si daca a invatat pozitia asta de la Coposu sau de la noul sau prieten, Iliescu.

Tashy il citeaza pe Valeriu Stoica dintr-o critica a sa la adresa criticilor lui Cristian Preda. Concluzia lui Stoica, pe care Tashy si-o insuseste, este aceea ca nemultumirea lui Preda ar fi generata de “dorul” unei functii in PDL. Asa o fi, dar si pe Sebastian Lazaroiu l-o fi lovit “damblaua” funcţiei in PDL? Caci si el spune cam acelasi lucru….

In replica Cristian Preda se declara nedumerit de afirmatiile lui Stoica si sustine ca n-a dat publicitatii documentul de lucru pentru revizuirea statutului PDL din motive de fair-play si nu din cauza de presiuni baroniale.

Iosif Buble se intreaba daca Ludovic Orban va candida la sefia PNL impotriva lui Antonescu. Si asta pentru ca Orban a ramas cam ‘interzis” dupa recentele declaratii ale lui Antonescu.

Dan Andronic sustine ca a inceput operatiunea de fraudare a Congresului PSD. In favoarea lui Geoana evident. Iar chestia (fraudarea adica) se va face prin urmatoarele parghie – se va schimba in urmatorul BEx norma de reprezentare la Congres, care va fi in functie de rezultate electorale. Adica, sudul, mai harnic si mai geonist va fi mai numeros in sala. In plus, Geoana incearca sa impuna si votul in bloc, sa inchida astfel gura tradatorilor….

Miron Mitrea sustine pe Inpolitics ca PSD mai are doar 100.000 de membrii si nu 500.000 cati avea odata….Si mai spune Mitrea ca multe filiale locale pesediste, pentru a se da mari – la propriu –, isi umfla efectivele contabilizand si membrii partidelor adversare.

Catalin Tolontan anunta ca in curand “va exploda – de la DNA- încă un contract pe bani publici atribuit de Monica Ridzi”. Ridzi ca Ridzi, cu toate furtisagurile ei…dar de ce da DNA-ul stirea pe surse?

Paralele/Paralele simte asa un iz de blazare prin blogosfera si se intreaba daca n-o fi cumva un sindrom post electoral. Eu cred ca este mai degraba o stare de oboseala dezamagita. Tot ca sindrom post-electoral…

Romania obiectiva parca, parca ar face o conexiune intre afirmatiile lui Iulian Iancu, cum, ca rusii ne-ar taia gazul, victoria taberei proruse de la Kiev si scutul anti-racheta…

Dan Popa citeaza o zicere de a lui Isarescu de la o intalnire privata. “Un vin bun se face mai greu decât o politică monetară bună” spune Isarescu. Cred ca sunt mai multi pe scena politica care-i impartasesc parerea.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s