Si Crin are… "ochi albastrii"?

crin

Se pare ca in campania electorala nu a fost vorba doar asa de-o revolutie a bunului simt la modul general, ci de-o ditamai  – Revolutie a bunului simt de securist. Agentia de Investigatii Media sustine ca lui Antonescu i se spunea (pana mai acu 20 de ani) pe nume de cod Porumbacu si ca facea beletristica (fiction – adica punea de la el) in notele informative catre securitate. Contra 300 lei per bucata de fictiune. (Ma gandesc ca era chiar rentabil sa fii informator pe vremea lui Ceasca!)

Tot Agentia mai spune ca, pe cand era profesor, Antonescu slujea tara culcandu-se patriotic cu minorele eleve din dotare. Scopul era de a afla direct de la sursa cum subminau prin injuraturi sistemul parintii elevelor.

Publicitate

2 gânduri despre „Si Crin are… "ochi albastrii"?

 1. Iar aţi început, măi, cu prostia asta? Credeam ca v-aţi potolit, dar se pare ca va deranjează Crin prea mult şi mai aruncaţi cu nişte noroi doar-doar o rămâne mânjit.
  Hai să vă zic si eu una, cand era Crin profesoraş la vreo douăzeci şi ceva de ani, „feciorel/ tras printr-un inel”, cu ochii într-adevăr albaștri (cu un singur „i”) şi pletele în vânt, ar fi putut suci multe minţi fără cel mai mic efort, dar asta nu înseamnă că a şi făcut-o, cel puţin nu intenţionat. Eu chiar aş pune pariu că la măcar jumătate din adolescentele comunei li se scurgeau ochii după profu’ ăla tânăru’ de istorie, ca aveau după cine. Acuma, dacă profu’ chiar s-ar fi uitat la ocheadele lor, vă daţi seama cam ce scandal cu ciomăgeală s-ar fi pornit? Că ţăranu’ cu fata sau cu sora necinstită nu ştie de glumă, îi rupe oasele lu’ zburător şi-i mai rupe oasele şi lu’ fii-sa. Şi mai află şi tot satul de povesteşte din generaţie în generaţie cam ce-au păţit puţoiul ăla venetic de la oraş şi „stricata” lu’ nea’ Cutare din uliţa X (că la ţară nu există termenul de „corupere de minore”, de la 15 ani încolo, ori eşti „fată cuminte” ori eşti o „stricată” şi faci de ruşine familia, ţipă mă-ta la tine şi se boceşte ca la mort, te ia tac-tu de păr şi te bate în curte, râd vecinele pe la garduri şi le pare bine, chestii d-astea mişto rău de tot). Ce să mai… „gura satului, doar pământul o astupă”. Ăia de la Academia Caţavencu s-au dus prin Niculiţel înainte de alegeri, dar nu le-a servit nimeni asemenea „picanterii”. Foştii elevi ziceau doar că-şi mai luau de la el „castane” când nu învăţau şi că-i făcea „leneşi”, despre seduceri şi tras de limba n-a zis nimeni nimic.
  Dar să zicem că aveţi dreptate, Crin s-a încurcat cu fetele bălţilor… Ei şi ce mare indignare dacă l-ar fi vrăjit şi pe el vreun cântec de sirenă pe-ale tinereţii valuri? Fetele alea nici nu puteau să-i fie eleve, ca să zici că avea relaţii „neprofesionale”, pentru că, pe vremea aia, Crin preda la gimnaziu, nu la liceu. Deci care e marea nenorocire dacă unu’ de douăzeci de ani are glume cu o fătucă de vreo 16-17? Ce, chiar n-aţi mai văzut de-astea? E şi legal, de la 16 ani fetele se mărită cu acte în regulă.
  Cât despre dosarul de securist, păi eu nu cred până nu văd. Să-l scoată iubitul marinel, că tot le are el cu adusul dosarelor, şi să-l arate la toată lumea, dacă există cu adevărat. Până la marea „dezvăluire”, ciocu’ mai micuţ, că n-aveţi dovezi.

 2. @ liana
  Sincer mi-e indiferent ce a facut Crin cu fetele din comuna. Mai grava-i partea a doua (adica prima) aia cu notele informative.
  Ca fost sau nu asa, nu stiu, de aia am pus si semnul intrebarii.
  Dar, recunoaste ca-i totusi ciudat ca un profesoras de provincie, fie el si lider de filiala, sa ajunga tam-nesam ministrul TS la 30 si un picut de ani.

  I-ul in plus din „albastrii” e doar o figura de stil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s