La scaldat… cu ratusca liberala- Politica prin ochelari de blogger

ratuste-ll1La Ropolitica gasiti fotografia lui Norica balacindu-se (la propriu) cu mai multe ratuste de plastic galbioare, printre care si Lucian Mandruta. Silviu Sergiu lanseaza si-o leapsa – gestul cel mai penibil al unui politician roman.

Sorina Matei raspunde prezent la leapsa si face un top al penibililor politici. Castigatorul Sorinei ar fi Mircea Geoana topaila. Nimic de zis, Geoana chiar are coronita, dar n-ar tebui uitat din top nici “draga Stolo” sau mai noul “sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu”…Sa nu-l discriminam pe domnul presedinte!

Copaculdinpadure se ocupa de curatenia de primavera care se desfasoara acum in PNL. Lanseaza si-un pariu, cum, ca, pana in 2011, Orban va capata aripioare si va pleca din partid (la “indemnul” lui Crin, evident). Intrebarea ar fi daca aripioarele i se vor inrosi. Caci, vreo nuanta de portocaliu….cam greu de crezut. In poarta-i Udrea cu pliciul lui Prigoana in mana…

Adriana Dutulescu sustine ca Seitan se pregateste sa plece si M. Sarbu sa vina. Dar nu asta e stirea, caci are ceva vechime ca zvon. Stirea ar fi ca Sarbu vine benevol la serviciu, desi nu figureaza inca pe statele de plata. Ei, asta da dedicatie pentru binele asistatilor…

Analist politic numara trupele parlamentare si le aduna gospodareste. Nu-i da cu virgula, ci doar cu minus. PDL ar mai avea un deficit de vreo 14 parlamentari pentru “marea majoritate”. Rabdare! Se rezolva…

Dromichaetes dupa un slalom printre emisiunile de seara trage doua concluzii – In Romania dezbaterea pe o lege vine abia dupa ce legea e adoptata si aplicata, iar a doua, PSD e de stanga, dar degeaba. Apropo…PSD e de stanga?

Nenea Lars vine cu o propunere de sondaj – Ar trebui demis Oprescu prin referendum? Ei, hai…Tocmai acum cand omul ne facu si ceasuri aurite? Cand am mai avut noi un primar care sa puna aurul direct pe strada, in loc sa-l duca la el acasa?

Cristi Sutu il felicita pe Dan Andronic pentru noua sa postura de consultant PDL si face o schita a traseului sinuos al acestuia pe la diverse curti de imparati.Oops!…Asta nu-i de bine pentru portocalii. Nu ca Andronic ar fi asa o exceptie fenomenala in peisaj, dar Problema- pe care Cristi o trece sub tacere- este ca unde pune Andronic sfatul…se duce de rapa consultatul…

Theophyle vorbeste despre efectul placebo care paralizeaza Romậnia de 20 de ani. De acord, dar n-ar fi totusi primul semn de insanatosire, chiar ala prin care am recunoaste ca nu suntem totusi chiar atat de bolnavi pe cat ni se tot spune?

In ceea ce priveste “efectul Moraru” (ca varianta la “efectul Gadea”) probabil ca vine din vechime de la zicerea aia cu sabia si capu’ plecat. Acum doar ca sunt mai multe sabii si Inalte porti…. Singura care s-a sesizat pe problema e Andreea Vass, in rest tacere…Basescu, de pilda, nu pare prea deranjat de periutele Nasului.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s