Catalin file de poveste cu hotii lui Ali Baba…Politica prin ochelari de blogger

catus-rosiiTheophyle sustine ca niste surse din Parchetul Militar i-ar fi soptit ca prietenia lui Ion Iliescu cu Catalin Voicu ar data chiar de pe vremea baricadei din 89 de la Inter. Baricada pe care numitul Voicu, pe atunci locotent in armata romana, activa ca forta de reprimare. Adica, mai pe limba Seherezadei lui Theophyle, domnul Voicu s-ar fi aflat fix intr-unul din tab-urile care au spart baricada. Pai, la asa trecut, asa relatii, asa smenuri, asa poveste…cu Ali Baba si cei 40 de hoti ai lui. Doar 40?

Sorina Matei sustine ca Mitică Iliescu era sef de departament de protectie Interna al PSD cu unic subordonat in persoana lui Catalin Voicu. Si ca departamentul asta minune se ocupa de spalarea rufelor murdare ale baronilor pesedisti, mai pofticiosi si pacatosi de felul lor. Acum, am si eu o nedumerire… Nastase, in ziua aceea de deschidere a usilor la departamente le-o fi aratat simpatizantilor si “masinile de spalat” ale lui Iliescu si Voicu? I-o fi invatat si metodele…?

Dan Andronic este si el nedumerit. Mirarea lui vine de la recenta pledoarie pro Voicu a lui Năstase. Adica, tocmai de la acel politician care a fost tocat marunt maruntel pe teme de dosare DNA in perioada 2005-2007 de chiar gruparea Geoana-Vanghelie-Hrebenciuc prin intermediul lui Catalin Voicu…

Adriana Dutulescu observa ca stenogramele DNA sunt apa de ploaie, asa un fel de vaccin anti-mafie. Interesanta ideea… asta cu vaccinul! Poate se sesizeaza si institutul Cantacuzino.

Cristian Teodorescu incearca o schita de DEX a la Voicu…decriptari despre tot felul de medici, medicamente, boli si ale chestii care cangreneaza societatea romaneasca.

Dan Selaru incearca un raspuns la intrebarea de ce tot apar stenogramele DNA prin presa. Zice el “ Pentru că fac parte din jocul de-a Justiţia pe care noi, în prostia noastră, îl numim Justiţie.” Poate asa o fi, dar mai degraba, nu cumva pentru a forta mana parlamentarilor de a-l preda Justitiei pe Voicu?

Cristi Sutu crede ca Udrea va fi urmatorul candidat la presedintie din partea PDL. Greu de crezut si nu pentru ca Basescu nu ar agrea ideea, dar… Zvonul asta seamana mult-mult cu ala cu ne-candidatura lui Basescu. De studiat ar fi insa propunerea care apare la Ioan T Morar referitoare la infiintarea unei noi functii in stat, si anume -cea de vicepresedinte. Ei…si aici discutia s-ar putea diversifica. Si o mica observatie…pe blogroll-ul doamnei ministru figureaza pe langa 2 site-uri oficiale si trei pro Basescu doar blogul lui… Cristian Preda. Pe mine m-a pus pe ganduri exclusivitatea asta.

Cristian Patrasconiu are o problema cu un alt nene si cu o alta pereche de catuse care, zice el, bratara i s-ar potrivi. Nenea e Cornel Nistorescu….

Cristian Preda pune punctul pe un I fara cratima. Redau chiar asa cum le zice – “PDL va avea un număr mai mare de lideri decat membrii executivului. De unde se poate deduce ca un partid e mai greu de condus decat o tara.” Aiurea… tara asta e plina de sefi….

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s