Despre scaune – Politica prin ochelari de blogger

scaune-prime

Bogdan Apostolescu sesizeaza ca o prima victima colaterala a scandalului Vociu ar putea fi…scaunul lui Geoana (ala de la Senat, ultimul care i-a mai ramas). De vina ar fi soacra din dotare, pe care nu a dat-o la timp afara din casa. Dee…faptele bune se platesc.

 

Dan Mihalache face un bilant al scaunelor castigatoare din PDL si din inca nenascutul UNPR. Şi constata el, ca daca la PDL este inflatie de prim-vicepresedinti, in schimb la UNPR, abunda presedintii. De, asa e in politica, lipsa de imaginatie! Ce era atat de greu sa mai inventeze niste functii? De pilda – prim-vicepresedintele intiul ori primul dupa primul presedinte sau presedintele prim-vicepresedintilor ori prim-prim-prim-prim-vicepresedinte sau …–

Cristian Preda vorbeste tot despre scaune si raspunde celor interesati: NU, nu va candida la sefia PDL si NU inca o data pentru cei speriati, Boc nu va fi dat jos la Congres de pe scaunul de sef de pedelisti.

 

Dan Selaru filosofeaza despre reformarea cratimei pedeliste. Care a venit la pachet cu votul pe liste…Legea compensatiei!

 

 

Dan Tapalaga incearca o definitie mai alambicata a ceea ce inseamna statul retea. Prea multe cuvinte explicative… Pe scurt, e vorba de Mafia…

 

Cristian Patrasconiu crede (optimist) ca am trecut la faza a doua: de la “coruptie fara corupti”, in fine am ajuns si la “coruptie cu corupti”… Faza a treia o fi “corupti fara coruptie”?

 

Inpolitics preia ipoteza lansata de Ion Cristoiu, si anume ca Ion Iliescu era santajat de Catalin Voicu si ca din acest motiv fostul presedinte a sarit ca ars in apararea senatorului. Da, sigur ca da…

 

Adriana Dutulescu se simte mandra (si ne indeamna si pe noi sa fim) pentru ca Romania contribuie activ la programul Rabla al Armatei USA. Pai scutul pentru oferta asta era bonus…

Traian Ungureanu face un slalom reportericesc prin birourile europene. Acolo lumea este egala in metri patrati, nu insa si-n organizare. Si dupa cum era de asteptat, nordicii aliniaza hartiile cu rigla, in timp ce sudicii…Ei, sudicii! Deviza sudicilor este ‘Mi-a vazut cineva stiloul? Dar ochelarii?”

 

VERsO are o lista cu uneperistii fondatori. Cica nu mai e de gluma. Asa e. Sunt unu’ si unu’…

 

Simona Tache e “revoltata” pe DNA care hartuie un om bolnavior. Eu zic sa nu fie prea ingrijorata pentru bietul om. A mai fost unul, si tot asa de bolnavior sireacu’, dar pana la urma s-au indurat de el si l-au trimis in croaziera….I-au dat si niste oi la el, sa aiba de-o pastrama.

 

Zicerea de coronita

 

Iosif Buble aproape ca plange de grija sanatatii domnului senator Voicu…Dar daca moare senatorul, ce se face DNA-ul? – se intreaba tastatura inlacrimata a lui Buble…No comment!

 

 

 

Publicitate

Un gând despre „Despre scaune – Politica prin ochelari de blogger

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s