Politica prin ochelari de blogger – Resurected!

Cele mai tari comentarii politice de saptamana trecuta

sigla-adevarul

Parafraza dupa “Click!”: Dinule, tu cu cine votezi?

“«Exista bere si bere fara alcool, exista cafea si cafea fara cofeina, exista tigari si tigari lights, exista flori si flori din plastic, exista femei si femei gonflabile, exista liberalism, iar unii zic ca exista si social-liberalism. (…).» Aceste vorbe le rostea regretatul meu prieten Horia Rusu la un congres de partid în anul 2000. În ceea ce ma priveste, eu cred ca nu exista «social-liberalism»”. (Dinu Patriciu)

gandul1

Românul s-a nascut poet, nu vames

“Îl aud pe dl. Pambuccian ca propune înlocuirea vamesilor români cu vamesi straini. (…). Solutie buna, dar vamesii ar trebui sa vina neaparat la pachet cu niste politicieni straini. Altfel, dupa vreo luna o sa-i vedem pe nemti furând mai abitir decât românii dinaintea lor”. (Florin Negrutiu)

sigla-rl

Binele mare în manânca pe cel mic

“«Omul asta a facut atâta bine încât nu merita un asemenea tratament.» Cu o astfel de logica, aparatorii presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu, au încercat sa ne demonstreze ca arestarea acestuia reprezinta un abuz. (…) Pentru aceia dintre noi care nu s-au angajat pe pile la stat, nu au tras sfori sa puna mâna pe contracte publice si nu s-au umilit la zaharul si uleiul împartite de politicieni, «binele» facut de baroni este, de fapt, Raul.” (Gabriel Bejan)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s